Journals Installed (Finally)

Teenbabynet.org News
User avatar
Joe
Site Admin
Posts: 832
Joined: Sun Jul 13, 2003 4:28 pm
Location: Ohio
Contact:

Postby Joe » Thu Jul 15, 2004 3:32 am

- Ok, the new post problem should be fixed. Thank tab for that one, he found what we was doing wrong working the code.

- The DarkEQ problem with the usergroup page is also fixed.
Image

User avatar
Alexi
Posts: 10
Joined: Wed Jun 23, 2004 12:34 am
Location: Beverly Hills, California
Contact:

Editing

Postby Alexi » Wed Aug 11, 2004 9:02 am

8) Hi, Joe.

Hey, i cant figure out how to edit my journal entries, also i select my mood and stuff, but it doesn't show up in the blogs listings...so i aint figured out what im doin wrong.

Thanx :!:

tedster
Posts: 694
Joined: Tue Dec 09, 2003 11:19 am
Location: Midlands, UK

Postby tedster » Mon Jul 11, 2005 9:21 am

Hmmm. Lately the blog thingy has been playing up for me. Clicking on the journals link at the top most of the time doesn't work - either just sitting there doing nowt or eventually giving me some php time out error on line xxx of whatever. However, I can load a users blog via the profile fine. Just wondering if this was a universal problem, or if it just my browser/computer having a mardy.

User avatar
Baby_Lloyld
Posts: 317
Joined: Thu Apr 14, 2005 10:06 pm
Location: Broomfield, CO
Contact:

Postby Baby_Lloyld » Mon Jul 11, 2005 12:19 pm

Ronin wrote:I don't do journals...too much commitment... :D


I agree with Ronin I either don't feel like doin one or I just forget about it.
"Beware of the Mystical Cheeseheaded one of Justice!" -The Mystical Cheesehead Ninja

User avatar
ron564339
Site Mod
Posts: 2863
Joined: Sun Aug 24, 2003 7:16 pm
Location: Dude! I'm a teddy bear! Everywhere!

Postby ron564339 » Mon Jul 11, 2005 6:01 pm

teddyboy wrote:Hmmm. Lately the blog thingy has been playing up for me. Clicking on the journals link at the top most of the time doesn't work - either just sitting there doing nowt or eventually giving me some php time out error on line xxx of whatever. However, I can load a users blog via the profile fine. Just wondering if this was a universal problem, or if it just my browser/computer having a mardy.


Yeah, I've noticed the same problem. I can load up mine just fine, or anybody's using the blog button in their posts. But the Journals screen that shows all of them has been giving me problems for a while.
Image



Image

User avatar
Gordo
Posts: 1999
Joined: Tue Jul 15, 2003 7:35 pm
Location: Ireland
Contact:

Postby Gordo » Mon Jul 11, 2005 6:09 pm

Pretty much been giving me trouble since day one. Since I've seen it mentioned in chat before, I thought the mods were aware of it.
Gross! This guy's foot smells like feet!

GreyFox
Posts: 964
Joined: Sun Jun 13, 2004 2:13 am

Postby GreyFox » Mon Jul 11, 2005 6:44 pm

I think Joe/tonlinesux said something about SQL and php doing some weird thing with the journals.

tab
Posts: 2623
Joined: Sun Jul 13, 2003 7:14 pm
Location: Ohio

Postby tab » Mon Jul 11, 2005 10:00 pm

the journals page is really slow loading, and seems to have bugs....
Gone!

tedster
Posts: 694
Joined: Tue Dec 09, 2003 11:19 am
Location: Midlands, UK

Postby tedster » Tue Jul 12, 2005 12:55 pm

Oh, good to know that it isn't at my end.


Return to “News”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest